CFA 2

Gyártó: 

  • Minden típusú belső szén-dioxid hajtóanyag palackot, külső szén-dioxid hajtóanyag palackot és 2–5 kg-os szén-dioxid tűzoltó készüléket tölthet a CFA 2 széndioxidtöltő berendezéssel.
  • A mérleggel egybeépített berendezés képes a kis patronokat is a pontosan tölteni. Az egységet mindössze csatlakoztatni kell felszálló csöves szén-dioxid palackhoz, vagy középnyomású tartályhoz (50 bar). Bemenetnél egy különleges fémszűrő védi a szivattyút a szennyeződésektől.
  • A CFA 2 töltőberendezéssel a belső szén-dioxid hajtóanyag palackok F1 töltőfej, a külső szén-dioxid palackok F2 töltőfej (külön rendelhető), míg a szén-dioxid oltó tűzoltó készülékek (2-5 kg) F3 töltőfej (külön rendelhető) segítségével tölthetők meg.
  • A CFA 2 berendezésen a töltési tömeget be lehet programozni a digitális mérlegen. A mérleget egy gomb megnyomásával lehet egyensúlyba hozni, ezzel biztosíthatjuk a töltési eljárás pontosságát. A mérleg a beállított töltési tömeg elérésekor lekapcsolja a töltést. A töltési sebességet lehet szabályozni.
  • A CFA 2 berendezést lehet csatlakoztatni külső mérleghez is. A berendezés teljes töltési rendszerét így tudja használni különleges töltési eljárásoknál. Például, 30 kg szén-dioxid palack töltését végezheti egy különálló mérlegen.
  • A gépen levő két nyomásmérő órának köszönhetően egyszerre figyelemmel kísérheti a palackban és a töltővezetékben levő nyomást.

1. kép: CFA 2 szén-dioxid-töltő berendezés

2. kép: F1 töltőfej a belső hajtóanyag palackokhoz

2. kép: F2 töltőfej a külső hajtóanyag tartályokhoz

3. kép: F3 töltőfej a tűzoltó készülékekhez

rlslampa