CFA BASIC

Gyártó: 

  • A CFA BASIC szén-dioxid töltőt kifejezetten a kis költségvetésű, vagy induló javítóműhelyeknek szántak. Műszaki értékük megegyezik a normál kivitelű gépekével, a gyártásuk során felhasznált anyagok azonban jóval kedvezőbbé teszik a kész termék árát.
  • A CFA BASIC töltőegység alacsony ára ellenére, a nagyobb gépek feladatait is el tudja látni, későbbiekben a géptől elvárt teljesítményt (kiegészítőkkel) növelheti. A szén-dioxid töltési folyamat, a töltési súly szempontjából pontosan végezhető, mivel a szén-dioxidot folyékony állapotban szállítja.
  • Minden 2–30 kg-os szén-dioxid palackot tölthet a CFA MOBIL széndioxidtöltő berendezéssel. A különböző kiegészítők biztosítják az egyéb töltési lehetőséget.
  • A berendezést mindössze csatlakoztatni kell a felszállócsöves szén-dioxid palackhoz, vagy szén-dioxid közép-nyomású tartályhoz (kb. 50 bar) és bekapcsolni. A töltőszelep és a csatlakoztató tömlő a gép tartozéka.
  • A belső szén-dioxid patronokat, a külső szén-dioxid palackok és a szén-dioxiddal oltó tűzoltó készülékek (5 kg-ig) tölthetőek kiegészítő elemek segítségével (melyek külön rendelhetők), mint Digital I vagy Digital II (automatikusan kikapcsoló mérlegek), töltőfejek a különböző palackokhoz, szelep lezáró betétek.

1. kép: CFA BASIC töltőegység

2. kép: A CFA MOBIL-lal történő töltés tervezése megkönnyíti a felhasználónak a munkaállomás kialakítását. A képen a CFA MOBIL munkapadon van elhelyezve, kiegészítésként kapható mérleggel, mellyel belső hajtóanyag palackok töltése végezhető.

rlslampa