CFA MOBIL

Gyártó: 

  • A CFA MOBIL töltőegység alacsony ára ellenére, a nagyobb gépek feladatait is el tudja látni, későbbiekben a géptől elvárt teljesítményt (kiegészítőkkel) növelheti.
  • A szén-dioxid töltési folyamat, a töltési tömeg szempontjából pontosan végezhető, mivel a szén-dioxidot folyékony állapotban szállítja.
  • Minden 2–30 kg-os szén-dioxid palackot tölthet a CFA MOBIL szén-dioxid-töltő berendezéssel. A különböző kiegészítők biztosítják az egyéb töltési lehetőséget.
  • A berendezést mindössze csatlakoztatni kell a felszálló vezetékes szén-dioxid palackhoz, vagy szén-dioxid középnyomású tartályhoz (kb. 50 bar) és bekapcsolni. A töltőszelep és a csatlakoztató tömlő a gép tartozéka.
  • A belső szén-dioxid patronokat, a külső szén-dioxid palackok és a szén-dioxiddal oltó tűzoltó készülékek (5 kg-ig) tölthetőek kiegészítő elemek segítségével (melyek külön rendelhetők), mint Digital I vagy Digital II (automatikusan kikapcsoló mérlegek), töltőfejek a különböző palackokhoz, szelep lezáró betétek.

1. kép: CFA MOBIL

2. kép: A CFA MOBILlal történő töltés tervezése megkönnyíti a felhasználónak a munkaállomás kialakítását. A képen a CFA MOBIL munkapadon van elhelyezve, kiegészítésként kapható Digital II mérleggel, melyre a nagy szén-dioxid palackokat állíthatja.

rlslampa