FLOODGATE ajtó- és ablaklezáró

Cikkszám: 2600-2. Kategória:

Gyártó:

Hatékonyság az árvízvédelem területén

A „Floodgate” ajtó- és ablaklezáró egy egyedülálló, minden ajtó- vagy ablaknyílásban használható robusztus, rugalmas és nagy hatékonyságú, nagyon gazdaságos mobil árvízvédelmi, ill. tűzi víz visszatartó rendszer.

A „Floodgate” nem igényel olyan szilárd eszközöket, mint oldal- vagy padlósínek, és a bejárati ajtóknál és ablakoknál még képesítés nélküli személyek is probléma nélkül használni tudják.

Egy „Floodgate” ajtó- és ablaklezáró szerelése max. két percet vesz igénybe. A „Floodgate” egyszerűen használható, és minden egyes elem kompletten, a sikeres használathoz szükséges tartozékokkal kerül kiszállításra.

A „Floodgate” ajtó- és ablaklezáró egy 25 mm vastag szélességében teleszkóposan állítható acélcső keretből áll, és lefelé is beállítható. A keretet egy 7 mm vastag neoprén burkolat burkolja, ami tömítősként és csúszásgátlóként szolgál. A neoprén nagyon rugalmas, olaj- és időjárásálló, és az egyenetlenségeket tökéletesen leszigeteli. Az összedugható Öko-Tec összekötők segítségével minden további szilárd épületelemek nélkül akár három „Floodgate” ajtózárót is össze lehet kapcsolni egymással. Ezzel a módszerrel a „Floodgate” segítségével még garázsokat és gépjárműbehajtókat és védelmezni lehet.

Méret:

Floodgate XS                          650 mm … 880 mm

Floodgate S                            750 mm … 980 mm

Floodgate R                            870 mm … 1100 mm

Floodgate M                           955 mm … 1185 mm

Floodgate L                            1175 mm … 1405 mm

Floodgate XL                          1350 mm … 1580 mm

Floodgate XXL                        1520 mm … 1660 mm

Az egyes standard Floodgate elemek magassága 680 mm!

Készlet tartalma:

  • mobilgát kék neoprén szövettel
  • 17-es villáskulcs
  • vízzáró tömítő + kinyomó
  • 3 db fekete neoprén tömítő csík

letrakkatalogus