PSM Compact

Gyártó: 

A COMPACT portöltő gép alkalmas 2–12 kg-os (kiegészítőkkel 50 kg-os) tűzoltó készülék karbantartására és újratöltésére, minden típusú tűzoltó porral.

Az elektromos irányváltó motor, az automatikus visszacsapó szelep, a fémszűrő kosár növeli a gép működtetésének előnyeit.

A megfelelő tömítettséget a kúp alakú gumi töltőnyílás biztosítja, melynek segítségével minden, a piacon kapható tűzoltó készülék típus karbantartható a gép átalakítása nélkül. Fokozatmentes magasságállítás gázrugó segítségével.

A berendezés két fém szívócsővel kerül szállításra.

Méretük: 25 x 800 mm és 32 x 700 mm.

Változatok:

  • A gép alapesetben 230 V-os elektromos motorral kerül szállításra, de szállítható 400 V, 1,8 kW motorral is, melynek szívóteljesítménye magasabb.
  • Idő megtakarításhoz időzítőt is ajánlhatunk, mely automatikusan tölt és tisztítja a szűrőket.
  • Különösen nagy szívási teljesítményhez és elektromos áram nélküli munkahelyhez a robbanómotoros, vagy a pneumatikus meghajtású gépet javasoljuk.

1. kép: PSM COMPACT

2. kép: Amennyiben több, azonos típusú készüléken végez karbantartást, két készüléket kezelhet egy időben. Mialatt az egyik készüléket üríti a szívócsővel, a másik készüléket töltheti a megtisztított tűzoltó porral, a gép alatt.

3. kép: PSM COMPACT géppel és 50 vagy 250 kg-os kiegészítő tárolótartállyal szállítható tűzoltó készülékeket is karbantarthat. A karbantartási munka 50 kg-os tűzoltó készüléken a képen látható. Először a port kiszívja a tűzoltó készülékből a tároló tartályba.

4. kép: A tűzoltó készülék tartályának ellenőrzését követően az SK 50 készletet csatlakoztatja, majd a tűzoltó készüléket újratölti.

A PSM Compact portöltő készülék helyes kezelését és karbantartását bemutató oktató videó: