PSM Junior

Gyártó: 

A PSM JUNIOR általános gép, melyet több mint 10 év igazol. Kis gép, a méretét tekintve, mindazonáltal nagy teljesítményű ipari motorral van felszerelve. A JUNIOR portöltő gépet könnyen szállíthatja, vagy telepítheti szállítóeszközbe, ezért optimális alkalmazása a mobil felhasználás. Az alap, amely magában foglalja a meghajtó egységet, fém borítású, ez a ház biztosítja az ergonomikusan kialakított munkamagasságot.

A gép alkalmas 2–12 kg-os (külön kiegészítőkkel 50 kg-os) tűzoltó készülékek karbantartására és valamennyi típusú por töltésére.

Az irányváltás elektromosan történik. Ezzel tisztítja a szűrőket és gyorsítja a töltési folyamatot. A szívó oldalon elhelyezett visszacsapó szelep ellenőrzése automatikus.

Az állítható magasság és a kúpos gumi töltőnyílás biztosítja, hogy minden tűzoltó készülék típus, mely a piacon kapható, a gép átalakítása nélkül, karbantartható.

A gép tárolótartálya 12 kg port képes befogadni, így nem szükséges kiegészítő tartály alkalmazása 12 kg-os tűzoltó készülékek karbantartásakor.

25 x 780 mm PVC szívócsővel kerül szállításra a berendezés.

1. kép: PSM JUNIOR

2. kép: 50 vagy 250 kg-os kiegészítő tárolótartály, a szállítható tűzoltó készülékek karbantartásához. A képen PSM JUNIOR géppel 50 kg-os tűzoltó készülék ürítése kezdődik.

A PSM Junior portöltő készülék helyes kezelését és karbantartását bemutató oktató videó: