PSM Mini Basic

Gyártó: 

A BST Müller gyártó újdonsága a BASIC termékkör, amelyet kifejezetten a kis költségvetésű, vagy induló javítóműhelyeknek szántak. Műszaki értékük megegyezik a normál kivitelű gépekével, a gyártásuk során felhasznált anyagok azonban jóval kedvezőbbé teszik a kész termék árát.

A PSM MINI BASIC nagyon könnyű, szállítható töltő berendezés. Ha az ellenőrző helyszín gyakran változik, ez a berendezés hatalmas segítség. A könnyű kivitelezésnek köszönhetően, alkalmas kis szervizkocsikban való használatra is. Ideális kis cégeknél.

A PSM MINI BASIC portöltő gép alkalmas 1–12 kg-ig minden típusú tűzoltó készülék karbantartására, töltésére. Az irányváltás mechanikusan történik. Az irányváltás alkalmazásával a szűrőbetéteket tisztítja, és a töltési folyamatot gyorsítja. A PSM MINI tároló tartályába 12 kg tűzoltó por fér. Egyedülálló ebben a teljesítményű osztályban hogy irányváltója van, és a por visszaáramlását visszacsapó szelep akadályozza meg.

1. kép: Ha több, azonos típusú tűzoltó készülék karbantartását végzi, egy időben két tűzoltó készülékkel foglalkozhat. Mialatt az egyik készüléket üríti, a másik készüléket töltheti a megtisztított porral.

2. kép: Leeresztett állapotban a PSM MINI BASIC nagyon alacsony, ezért szállítható. A kialakított magas kerekeinek köszönhetően még a lépcsőket is le tudja küzdeni.

A PSM Mini Basic portöltő készülék helyes kezelését és karbantartását bemutató oktató videó: